Egy varázslatos hely: Green Village Resort, Lignano

Forrás: turizmus.com

 2017. december 08. 11:50

Egy kevésbé ismert olasz desztinációt ajánlunk a figyelmükbe, ami azonban éppúgy elvarázsolhatja a vendégeket, mint a legnépszerűbbek.

A komplexum. A Green Village Resort Lignano Sabbiardo-ban fekszik, az Adriai-tenger északi partvidékén, a Tagliamento folyó közelében. A 40 ezer négyzetméternyi területen fekvő négycsillagos komplexumban felszerelt természeti és medence parkok, szabadtéri SPA, éttermek, többek között 44 tökéletesen felszerelt apartman és 36 háromszobás, nagyobb privát szférát biztosítóvilla található összesen 20 bungalóban, ezek mellett pedig egy 17 hálószobás szálloda parkolóval. A villák kiváló kényelmet nyújtanak a kényelmes tartózkodáshoz. További információ a rendelkezésre álló szálláslehetőségekről a Green Village Resort magyar oldalán található.

Fotó: Green Village Resort

Gyerekeknek. Gyerekek és tinédzserek számára rendszeresen több programot is kínálnak az animátorok a mini disco-tól kezdve a teniszezésig. Ha ehhez hozzáadjuk a különböző vízmélységű, 680 négyzetméteres kültéri medencét, nem nehéz elképzelni, milyen jól érezhetik magukat, főleg úgy, hogy a kisebb gyerekeknek külön medencékben pancsolhatnak.

Fotó: Green Village Resort

Wellness, fitnessz. A pihenni vágyók rendelkezésére áll egy hatalmas szolárium, fitnesz, valamint egy modern és stílusos szabadtéri spa 12 férőhelyes szaunával és ugyanakkora törökfürdővel, és ezek mellett a vendégek a kozmetikai kezeléseket vagy a holisztikus masszázstechnikákat is élvezhetik a jól felszerelt kabinoknak köszönhetően. A welllness-részleg teljesen különálló, a három zónából álló hidromasszázs medencében ülőkádak, fúvókás fekvő részek és napozóként használható wellness-sziget teszi lehetővé a kikapcsolódást.

Gasztronómia. Érdemes külön szót ejteni az éttermekről: kiváló minőségű, helyi, friss alapanyagokból igazi szenvedéllyel készülő, egészséges, mediterrán fogások és kitűnő olasz borok várják a vendégeket, amikben a gourmand-ok sem fognak csalódni. A konyha ugyanakkor arra is képes, hogy a gyerekek vagy vendégeknek külön menüt biztosítson.A szolgáltatásokról ide kattintva olvashatnak bővebben.

Fotó: Green Village Resort

Aktív kikapcsolódás, sport. Bár a tengerpart csak 5-10 percnyi bicikliútra van, mindig vannak vendégek, akik ki sem teszik a lábukat a komplexumból. Ha viszont valakibe több vállalkozókedv szorult, megtapasztalhatja, hogy nagyon közel van a Punta Verde állatkert és Lignano festői városközpontja, ahol remekül be lehet vásárolni. Bibione mindössze néhány kilométerre fekszik, nyáron egymást érik a sport-, kulturális és folklór rendezvények, és egy nagy vidámparkja is van.

A Golf Club Lignano nagyon könnyen megközelíthető a vendégek számára. Az 50 hektáron fekvő, 18 lyukú golfpálya a tapasztaltabb játékosok és a kezdők számára is alkalmas. A kerékpározás szerelmeseit kilenc kilométer hosszú tengerparti bicikliút várja, de persze felfedezhetik a közeli városokat is.

Fotó: Green Village resort

Minden vendégnek hozzáférése van az all inclusive ajánlathoz, az EuropaPlus-hoz, a szezonális és különleges ajánlatokhoz. A Green Village Resort honlapján több információt talál a rendelkezésre álló szolgáltatásokról és ajánlatokról. (X)

Kapcsolódó cikkek

Tengerpartok toplistája

2016. szeptember 06.