Egy hónapra bezár az Aquarius élményfürdő

Forrás: turizmus.com

 2023. január 02. 16:13

Jövő héten karbantartási és felújítási munkák kezdődnek a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található Aquarius Élményfürdőben, ezért legalább egy hónapra bezár majd a létesítmény. A hírek szerint azonban ha az energiaárak kedvezőtlenül alakulnak, a zárva tartás elhúzódhat majd.

Még októberben döntött úgy a nyíregyházi közgyűlés, hogy január 9-én hétfőn bezárják majd a fürdőt, a közleményben ekkor azt írták, a "működését határozatlan időre felfüggesztik." A fürdő friss közleménye szerint azonban a helyzet nem olyan rossz: január 9-től karbantartási és részleges felújítási munkálatok kezdődnek az Aquariusban, melyek várhatóan február 3-ig tartanak majd.

Hozzáteszik: amennyiben az energiaárak kedvezően alakulnak, úgy a fürdő február elején újranyit, ellenkező esetben elképzelhető, hogy csak tavasszal fogad újra vendégeket. A legkésőbbi időpontként március 30-át határozták meg a nyitásra, ekkortól biztosan újra látogatható lesz az élményfürdő – számolt be róla a termalonline.hu.

aquarius

Legkésőbb március 30-án újranyit a nyíregyházi élményfürdő

Fotó: Aquarius Nyíregyháza

A nyíregyházi fürdők közül október elején bezárták a Júlia Fürdőt, és a Hotel Fürdőház wellnessrészlegét is, nem sokkal később pedig a szálloda is bezárt.