Összefog a Szallas.hu és a Zalakaros.hu

Forrás: turizmus.com

 2016. május 30. 15:51

Május 23-án megújult a Zalakaros.hu, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. által üzemeltetett portál. Jelentős átalakításról van szó, amelyben a szállásfoglalási motort a Szallas.hu biztosítja.

Az új oldal promóciójaképpen jótékonysági akciót hirdettek, a szállásfoglalások jutalékának egy részét rászoruló gyerekek számára utalják át a kezdeményezők.

A Zalakaros.hu portál – melynek célja, hogy a Zalakaros márkát erősítse és minden fontos információt biztosítson azok számára, akik a településen vagy környékén tervezik eltölteni szabadidejüket –, jelentős átalakuláson ment keresztül a napokban. A megújult platform – mely a MORGENS Design munkáját dicséri – lehetőséget ad a helyi idegenforgalomban és vendéglátásban aktív szereplőknek, hogy még komplexebben tudják népszerűsíteni eseményeiket és szolgáltatásaikat az online felhasználók részére.

 

A honlapon a település részletes programajánlói és a környéken elérhető szórakozási lehetőségek is össze lettek gyűjtve, így az ideérkező turista könnyen tud választani magának programokat a méltán népszerű gyógyfürdőzésen túl is. Ugyancsak a megújulás része, hogy a portálon található szálláshelyek foglalását immár a Szallas.hu rendszerén keresztül lehet megtenni.

Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint „az együttműködés nagyban hozzájárul Zalakaros és a térség versenyképességének növeléséhez, hiszen a desztináció attrakciói végre potenciális termékként válnak elérhetővé a látogatók számára. Az integrált marketingkommunikáció kiemelt eszközeként támogatja Zalakaros brandjének újrapozicionálását, melynek keretében a térség vonzerőit most a 6 érzék szerint tematizáljuk, és a szolgáltatók saját csomagjaikkal is csatlakozhatnak a kezdeményezéshez."

Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója a kooperációról úgy nyilatkozott, hogy „a célunk az volt, hogy a szálláshelyek munkáját megkönnyítsük, hiszen az együttműködés által egy platformon menedzselheti a Zalakaros.hu weboldalról és Szallas.hu-n keresztül érkező foglalásaikat és áraikat, ezzel is csökkentve az adminisztrációs tennivalóikat. Emellett pedig a helyi TDM szervezet munkáját is segítjük, hogy a saját weboldalával is erősíthesse a szállásadók közvetlen vendégszerzését. Összességében tehát jól jár a szállásadó, a TDM, a Szallas.hu és természetesen a vendég is."

Az alapos ráncfelvarráson átesett portál az együttműködést egy új programmal indítja, melynek neve „Légy Te a hatodik érzék!". A program célja, hogy olyan gyermekeknek segítsenek a kezdeményezők, akik nem támaszkodhatnak minden érzékszervükre, ezért a Szallas.hu és a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. úgy döntött, hogy 3 hónapon át az új weboldalon keresztül érkező foglalások értékének 5%-át – a zalaszabari Holnapocska Tábor adományával kiegészítve – rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják, ahol a gyerekek interaktív, szórakoztató foglalkozásokon vehetnek részt.

A most meghirdetett jótékonysági program első állomása annak a sorozatnak, mely a desztináció vonzerőit, értékeit a 6 érzéknek megfelelően tematizálva mutatja be. Az érintés, ízlelés, látás, hallás és szaglás mellett a hatodik érzékkel indít a kampány, melyet az idelátogatók a komplex élményeken keresztül tapasztalhatnak meg.

Bővebb információk: http://zalakaros.hu/hatodikerzek