Egy minden eddiginél izgalmasabb nyár a Városmajorban

Forrás: turizmus.com

 2021. május 19. 15:04

Több mint hetven produkcióval, különleges és látványos koncertekkel, ősbemutatókkal, zenés és prózai előadásokkal, gyerekprogramokkal, táncelőadással, operettel, Színházi Szemlével, hazai és nemzetközi filmvetítésekkel várja visszatérő és új vendégeit egész nyáron a Városmajori Szabadtéri Színpad.

A Városmajorban minden korosztály és réteg megtalálja majd a kedvére valót a változatos és sokszínű programok között.

A nyár folyamán a legváltozatosabb műfajú előadók és dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie- tradicionális, crossover és világzenei koncertek várják a közönséget.

Valóságos műfajkarnevál várja a látogatókat egész nyáron a Városmajorban

Fotó: Szabad Tér Színház nKft.

A zenei csemegék mellett továbbra is meghatározó szerep jut a magas művészi értéken kivitelezett, műfaji sokféleséget tartalmazó színházi előadásoknak a városmajori színpad eddig is jellemző gazdag és színes műsorkínálatában. Júniustól szeptemberig számos vidéki és fővárosi színház, társulat vendégelőadása lesz látható.A városmajori nyár a közönség és a szakma által is kedvelt színházi eseménye, a Városmajori Színházi Szemle idén augusztus 25. és szeptember 9. között kerül immár kilencedik alkalommal megrendezésre. Az idei szemlét hat nem fővárosi színház hat elsősorban könnyed, de minőségi szórakozást ígérő darabjai alkotják majd, melyeket egy szakmai csapat választott ki a vidéki és határon túli színházak kínálatából.Június 13. és július 31. között gyerekelőadások helyett inkább maradandó élményeket nyújtó, minőségi gyerekkoncertekkel, alacsony jegyárakkal várjuk a legkisebbeket is Városmajori Szabadtéri Színpadon.A filmvetítések tavalyi hatalmas sikerére való tekintettel a Kertmozi programsorozatunk 2021-ben is folytatódik és nyáron, 12 héten keresztül klasszikus hazai és nemzetközi filmekből csemegézhetnek ismét a celluloidrajongók.

(X)