Egyedülálló futóélmény a föld alatt

Forrás: turizmus.com

 2016. október 19. 11:27

Október 29-én, szombaton rendezik meg Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínén, a kőbányai pincerendszerben a BBU Halloween Run elnevezésű föld alatti élményfutást és gyalogtúrát.

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látvány- és hangulatelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.

A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis, sulis és családi futam (700 m), 4 km-es Halloween kör, 7 és 21 km futó és váltóverseny, 21 km-es váltóverseny várja az indulókat, de vezetett túra is indul. A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban!

Info: http://www.bbu.hu/