Egy kártya, ezernyi lehetőség - Rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. április 14. 14:16

Budapest Kártya típusairól, kínálatáról és újdonságokról beszélt Kovács Györgyi, a BFTK Budapest Kártya divízió vezetője a Trend FM turizmus.com című műsorában.

A négy napos húsvéti időszakra két és félszer többen foglaltak szállást Budapestre a tavalyi évhez képest. A egyre több vendégéjszakát Budapesten töltő turisták okán indokolttá vált a 4 és 5 napos Budapest Kártya bevezetése is. Az április elsejével immár hétféle kártyatípussal rendelkező Budapest Kártya az idei Utazás Kiállítás óta pedig nem csak a külföldi, de a belföldi vendégek számára is bocsátott ki kedvező kártyatípust.

A belföldi kártya tulajdonosai a MÁV-val való együttműködés eredményeképp Budapestre szóló- vagy retúrjegy vásárlása esetén 20 százalék kedvezményre jogosult. Emellett kizárólag a belföldi kártya a Danubius Hotels szállodáiban a mindenkori szálláslista-árból 10 százalék kedvezményre jogosít.

Kovács Györgyi az idei szezon nagy sikerének könyveli el, hogy sikerült megállapodniuk a Bazilikával. Tervek között szerepel még a Mátyás-templom és a Parlamenti látogatóközpont is.

További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).