Egyre több honfitársunk választja nyáron is Ausztriát

Forrás: turizmus.com

 2016. március 18. 14:32

Az Österreich Werbung (Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal) több aktivitással hívja fel az utazóközönség figyelmét az ország széles körű tavaszi és nyári turisztikai kínálatára.

Az idei évben először üdülési magazin készült azoknak, akik egy hosszú hétvége, vagy pár napos üdülés során szeretnének kikapcsolódni. A kerékpárosok immár negyedik alkalommal, a Bringaexpón tájékozódhattak a biciklis újdonságokról, amelyre ugyancsak külön kiadvány készült. A nyomtatott megjelenéseket minden esetben online kampányok is kiegészítik. Emellett elkészült egy online utazási magazin is, amely természet közeli élményekre, inspiráló utazásokra invitál bennünket. Március végétől pedig a nyári pihenésre hívja majd fel a vendégek figyelmét egy teljesen újszerű kampány.

„Az elmúlt években dinamikusan növekedett az Ausztriát május és szeptember közötti időszakban felkereső magyarok száma. 2015 nyarán már 231.615 magyar vendég érkezett Ausztriába, és ennek a pozitív tendenciának a folytatását várjuk az idei évben is" - tájékoztatott Emanuel Lehner-Telič, az Österreich Werbung közép-kelet-európai régiójának vezetője.