Együttműködési megállapodást írtak alá a Hévíz turizmusáért dolgozók

Forrás: turizmus.com

 2021. április 29. 15:45

Együttműködési megállapodást írt alá a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. és a közelmúltban alakult Hévízi Vállalkozók Egyesülete.

Az együttműködő partnerek közös célja Hévíz mint turisztikai desztináció népszerűsítése, a településre érkező vendégek kulturális célú szórakoztatása, a vendégek elégedettségének a növelése – fogalmaz közös közleményben Hévíz Város Önkormányzata és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

Mint írják, a Hévízi Vállalkozók Egyesülete az idei év elején alakult, a közös munka azonban már a 2020. évben elkezdődött, erre példa a nagy sikerű őszi „Shopping Night” rendezvény, melyet a szervezési és marketingfeladatokat leosztva, a vállalkozók és a jelentős részben önkormányzati tulajdonú Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. közösen tartott meg.

Középen Morvai Anikó és Pálffy Tamás, a szerződés aláírói, valamint a képen jobbra Papp Gábor, Hévíz polgármestere

Fotó: Hévíz Város Önkormányzata

Példaértékű, hogy a vállalkozók a járványhelyzetben az összefogásban, a közös munkában látják a továbblépés lehetőségét, a folyamatokban jelentős szerepet vállalva.

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. mint a turisztikai célú rendezvények helyi szervezője és mint a desztinációs marketingtevékenységért felelős szakmai szervezet vállalja az együttműködésben, hogy saját rendezvényein és felületein is lehetőséget nyújt a vállalkozóknak a kapcsolódásban, megjelenésben, illetve a vállalkozók által életre hívott programok marketingtevékenységét segíti.

Az együttműködő partnerek közös célja Hévíz mint turisztikai desztináció népszerűsítése

Fotó: Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

A megállapodás legfontosabb része a folyamatos kommunikáción alapuló közös munka, melynek segítségével egy olyan fejlődési folyamat indulhat el, amelyből minden szereplő profitálhat; a vendég, a turisztikai szektor vállalkozói és a város is – emeli ki a közlemény.

A Hévízi Vállalkozók Egyesülete részéről Morvai Anikó, elnök a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. részéről Pálffy Tamás, ügyvezető írták alá az együttműködési megállapodást.

Kapcsolódó cikkek