Együttműködik a Hungarian Travels Kft. és a Magyar TDM Szövetség

 2013. augusztus 20. 12:59

A belföldi és beutaztató utazásszervező Hungarian Travels Kft. augusztus 13-án stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar TDM Szövetséggel.

Az együttműködés elsődleges célja Magyarország turisztikai kínálatának piacra vitele, melynek keretében kiaknázásra kerül a hazánkat összességében legjobban ismerő TDM hálózat tudása is.  A TDM szervezetek a desztinációjuk vonatkozásában szakértelmükkel, partnerhálózatukkal vesznek részt a csomagajánlatok kidolgozásában, azaz a leendő belföldi vagy beutazó vendégek minden korábbitól pontosabb és naprakészebb információt kaphatnak magyarországi utazásaikhoz.

A Hungarian Travels Kft a Libri Média Kft közreműködésével Magyarország leglátogatottabb online felületein – és további print felületeken is – biztosít megjelenést a hazai desztinációknak. Ez a Magyar TDM Szövetség tagjainak, a TDM szervezeteknek köszönhetően a turisták számára elérhető legszélesebb konkrét hazai kínálat lesz.

A TDM szervezetek szakértő részvétele a csomagajánlatok létrehozatalában egyúttal tovább növeli  e szervezetek jelentőségét saját desztinációjukban, illetve közvetlenül elősegíti a hazai TDM rendszer és érdekképviseleti szervezetének fenntarthatóságát is.

túra volt. A helyi turisztikai egyesület segítségével ez a kérés is megvalósul 2013. augusztus 21-én szerdán éjjel a Holdfénytúra keretében. Az éjszakai túrán tapasztalt vezetőkkel látogathatnak el a résztvevők a Berzsenyi-kilátóhoz, majd a Festetics-kilátóhoz. Az útvonalat a túra éjjelén a telihold fénye világítja majd meg.

A túr során szükség lesz elemlámpára, megfelelő túrafelszerelésre, illetve inni- és igény szerint ennivalóról a résztvevők maguk gondoskodnak, és a bátorságát se felejtse senki otthon! A találkozási pont Gyenesdiáson a Tourinform iroda melletti parkolóban lesz, 20 órakor. Az éjszakai Holdfénytúrán való részvétel ingyenes minden vállalkozó szellemű család vagy baráti társaság számára.

A programról további információ: Tourinform Gyenesdiás, Tel: 83/511-790, www.gyenesdias.info.hu .