Elindult a regisztráció a XXII. Országos TDM Konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2019. október 30. 15:31

A Magyar TDM Szövetség november 13-15. között rendezi meg XXII. Országos TDM konferenciáját a Vasi Hegyhát-Rábamente Turisztikai Egyesület közreműködésével Körmenden, az MJUS World Resort & Thermal Parkban.

A 3 napos rendezvény fókuszába a szövetség ezúttal a termékfejlesztést helyezte.

A korábban nagy sikerrel zajló best practise délutánt kiemelkedő turisztikai teljesítménnyel bíró desztinációkba helyezte át: az egy napos STUDY TOUR érinti a szombathelyi és bükfürdői desztinációkat és az osztrák Léka várát, mindenhol helyet és teret engedve a városnézésen túlmenően a szakmai eszmecserének.

A konferencia 1. szakmai napja (november 14.) neves hazai és külföldi előadóakat vonultat fel: Semsei Sándort (elnök, MTDMSZ) követően M.Sc. Christian Eckert (Eichstätt-Ingolstadti Egyetem, Harald Pechlaner szerzőtársa), Eva Luckerbauer (Kelet-Stájerországi Turisztikai Szövetség), Juhász Szabolcs (MTÜ), dr. Princzinger Péter (MTSZA), Szilasi László (GIRO Hungary 2020) és Boros László (Magyar Fürdőszövetség) is aktív szerepet vállalt.



A délutáni pódiumbeszélgetés lehetőség nyújt a kötetlenebb szakmai társalgásra, a Giro Hungary-vel kapcsolatosan szervezett fórum pedig a verseny hazai útvonala mentén fekvő desztinációknak nyújt kiváló lehetőséget az információszerzésre és közös ötletelésre.

A konferencia 2. szakmai napján (november 15.) ezúttal dr. Ludvigh Károly (tréner, pszichológus, coach of the year 2015) vezetésével csoportos coachingon vehetnek részt az érdeklődők: Kreatív Műhely – a jó és rossz példáinkból is tanulunk elnevezéssel.

A Magyar TDM Szövetség Stratégiai menedzsment képzésén már megismert tréner saját élménygyakorlatokkal fogja a sikeres és sikertelen termékfejlesztés pszichológiáját vizsgálni.

Rendhagyó módon a Magyar TDM Szövetség közgyűlésére ezúttal a csütörtöki nap délelőttjén, 09.30-11.00. óra között kerül sor.

Bővebb információ és jelentkezés a Magyar TDM Szövetség regisztrációs oldalán lehetséges, kérdés esetén keresse Horváth Viktória titkárt az info@tdmszovetseg.eu címen!

Kapcsolódó cikkek