Fürdőbe, moziba és az állatkertbe is olcsóbban mehetünk az ÉnBudapestem applikációval

Forrás: turizmus.com

 2023. június 01. 15:30

Elindult az ÉnBudapestem applikáció, amely aktuális programokra helyezi a hangsúlyt és elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményekben nyújt kedvezményeket a budapestieknek.

A Budapest Brand nZrt. ÉnBudapestem applikációja olyan fővárosi szolgáltatásokat helyez előtérbe, melyek – mint írták – minőségükkel, színvonalukkal elősegítik egy még kedvezőbb városkép kialakulását a budapesti lakosok körében.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron váltható bérlet, és a tájékoztatás szerint fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált. Az állandó kedvezményeket biztosító alkalmazás és online kártya használata a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető az iOs és Android rendszerekben.

(Nyitókép: Budapest Brand)