Elismerték a Gyógyvizek Völgye legjobbjait

Forrás: turizmus.com

 2015. október 05. 15:39

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület tagjai között megtalálható Egerszalók, Demjén és Egerszólát legtöbb turisztikai vállalkozása. Az egyesület második évben díjazza tagjai közül a kiemelkedő vendégforgalmat bonyolító szálláshelyeket kategóriánként, valamint a legdinamikusabban fejlődő települést.

A 2014 évi egy ágyra jutó befizetett IFA alapján díjazásban részesült: Egerszalókon a Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****,  a Villa Apartman, a Vintiamo Vendégház, és Demjénből a Hotel Cascade Resort & Spa****,a Tímea Vendégház.

A legdinamikusabban fejlődő település címét az idén Demjén község kapja meg, ahol a vendégéjszakák száma az előző évihez képest 27%-al emelkedett.

 

A TDM Egyesület a közösségi oldalán szavazást indított a nyár folyamán, ahol a legjobb szálláshelyekre, legjobb rendezvényekre és borászatokra lehetett szavazni.

A közönségszavazatok alapján a legjobb borászat kategóriában a Hablik Pince – Egerszalók, a Gyógyvizek Völgye legjobb rendezvénye az Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra, a legjobb szálloda a  Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****, a legjobb panzió a  Thermál Panzió – Egerszalók, a legjobb vendégház és apartman a Gerendás vendégház - Demjén lett.

Ezen elismerő oklevelek átadására a Szüretindító Bortúrán Egerszalókon és a Káposztás Étkek Napján Demjénben került sor.