Így lett Ottóból, a golfsegédből Linz hercege – videó

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 31. 11:52

A linzi turisztikai egyesület idén újabb kampánnyal állt elő, amely mind üzenetében, mind pedig kivitelezésében és eszközrendszerében elrugaszkodik a megszokott turisztikai hirdetésektől.

Az elmúlt napokban elstartolt „Prinz von Linz", azaz Linz hercege kampány a hétköznapi élmények megélését, a tapasztalati úton történő meggazdagodás logikáját viszi tovább: Linz elsősorban nem a szupergazdagok és a luxusutazók úti célja, azonban a városban járva mindenki gazdagnak érezheti magát a találkozásoknak és élményeknek köszönhetően – ezt mutatja be a humoros jelenetekben, áthallásos képi- és nyelvi leleményekben egyaránt bővelkedő kampányfilm.

Az idei kampány fő figurája, központi szereplője: Ottó, az átlagember, aki golfsegéd életét egy vad dunai kirándulás kedvéért feladja, hogy vágyait valóra váltsa.Linzi kalandjai során felfedezi a város legfurcsább, legdurvább és egyben legviccesebb oldalait, az itt élő embereket és végül önmagát. Ottó nem lesz ugyan szupergazdag, utazása során inkább élménygazdaggá válik. Sőt, a kampány végére Ottó „Linz hercege" lesz és a helyiekkel élheti meg élete legnagyobb buliját – foglalható össze a frissen bemutatott turisztikai reklámfilm cselekménye.

A kisfilm bemutatóját augusztus közepétől egy rövid felvezető kampány előzte meg, amely a kapcsolódó tematikus turisztikai „Prinz von Linz-csomagok" népszerűsítésével és piacra vitelével folytatódik.

 

Az idei, Formafilm által készített film apropóján Linzet outdoor és online eszközökön, valamint virális marketingeljárásokkal egyaránt népszerűsítik. A város felfedezésére érkező látogatókat már foglalható – Linz de luxe és Linz Royal tematikus élménycsomagokkal várják.