Élmények és látnivalók Magyarországon újratöltve

Forrás: turizmus.com

 2020. november 19. 09:00

Tíz év után újra megjelent a Well-Press útikönyve. A 640 oldalas Magyarország 915 településének látnivalóit bemutató kötet nemcsak tartalmában, hanem megjelenésében is megújult: 32 térkép és több, mint 800 fotó illusztráció teszi színesebbé a könyvet.

A Well-Press Kiadó szándéka egy modern, informatív kötet megjelentetése volt.

A hazai tájak bemutatásán túl a szerkesztők több mint 70 féle - országszerte mintegy 1300 - tippel tették élményalapúvá az útikönyvet.

A megújult Élmények és látnivaló Magyarországon című kötet a 2019 karácsonyi 6 ezer példányos  megjelenését követően a napokban újabb 5 ezer példányban jelent meg és kapható újra a könyvesboltokban illetve rendelhető a kiadó webáruházában a https://latnivalokmagyarorszagon.hu weboldalon.

A könyv tartalma e-book formátumban is elérhető akár régiónként is. A könyv követőinek Facebook-közössége meghaladja a 32 ezer kedvelőt.

A weboldal, a közösségi oldal és ez e-book tartalom képes a frissített tartalom megjelentetésére, az útikönyv jó iránytű és útitárs a hazai utazások tervezésekor, ott a helye minden család és turizmussal foglalkozó szakember könyvespolcán.

Karácsonyig kedvezménnyel és ajándék naptárral vásárolható meg az Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv.