Élményparti Szegeden

Forrás: turizmus.com

 2015. július 31. 21:32

Koncertek, retropartik, éjszakai halálgömb show – megannyi élménnyel startol augusztus 7-én Szeged óriási motoros fesztiválja és látványünnepe.

A háromnapos programsorozat a szervezők szándékai szerint nem csak a motoros szubkultúra szerelmeseinek szól: egy mediterrán városhoz méltó, sokszínű programkínálatot prezentál a város újszegedi Partfürdőjének árnyékos, ligetes területére.

A nagyszínpadon olyan húzónevek lesznek láthatók és hallhatók, mint a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Little G Weevil vagy a Rockkalapács. A sokszínűség és szegediség jegyében pörög majd a Szeged Live Stage, ahol a város legszínesebb progresszív zenekarai lépnek fel.

Éjszakánként rock-disco, és kocsma-diszkó, várja ropni vágyó ifjakat és örökifjakat.

Természetesen nem marad el a belvárosi, jelmezes motoros felvonulás sem és az olyan állandó elemek, mint a blokkhajítás, a hangerőmérés vagy a gumiégető bemutató.

A programsorozat bővelkedik az olyan elemekben, amelyek túlmutatnak egy hagyományos motoros találkozó kínálatán: igazi közösségi élmények várnak azokra is, akik gyalog, kerékpárral vagy akár babakocsival érkeznek.

A fesztiválbelépő tulajdonosai napközben féláras belépővel az ópusztaszeri emlékparkba vagy a mórahalmi Mini Hungary élménytárába motorozhatnak át.