Élménytúrára csábít Zalakaros

Forrás: turizmus.com

 2018. október 01. 13:54

„Egyedi programra invitálunk, amely során a város legcsodálatosabb helyszíneit tekintheted meg. Indulj hát el az érzékek útján, és közben ismerd meg Zalakaros nevezetességeit!”– olvasható az Érzékek Útján túrafüzet köszöntőjében.

A Tourinform irodából induló felfedezőtúra – a „Hat érzék” város imázskoncepcióra illeszkedve élményláncként köti össze az egyes attrakciókat, minden érzékszervet bevonva a játékos barangolásba. Az élménytúra titkos tippekkel, kedvezményekkel, érdekes információkkal és kvíz kérdésekkel segíti a minőségi idő eltöltését.

„Elfe­lejtettünk jelen lenni a jelenben. Ebben segít, ha ér­zékeinkre támaszkodunk és végigjárjuk a túrát: élvezzük a gyógyí­tó érintéseket, gyönyörködünk a zalai táj csodáiban, belekóstolunk a helyi gasztro­nómia rejtelmeibe, hallgatjuk a csendet, és érezzük a régió levegőjé­nek illatát. Mindezt egy él­ményekkel teli, varázslatos kisvárosban” – vezet rá a túra hangulatára Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A túra élményláncként köti össze Zalakaros egyes attrakcióit

Fotó: pixabay.com

A térképpel és részletes instrukciókkal ellátott túrafüzetet október 1-jétől a zalakarosi Tourinform irodában igényelhetik a látogatók.

Kapcsolódó cikkek