Elővételben elkelt minden jegy a Fishing on Orfűre

Forrás: MTI

 2014. június 13. 15:34

Hétéves történetében első alkalommal kelt el elővételben az összes jegy a Fishing on Orfű fesztiválra, amelyet június 18. és 21. között rendeznek meg a Baranya megyei községben - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

A Fishing on Orfűn fellép a hazai underground koncertzenekarok színe-java. Tavaly év végén jelentették be, hogy 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban a rendezvény nulladik napjain a Kispál és a Borz koncertezik. Idén a zenekar első négy lemezéből szemezgetnek az alapítók Kispál és a Borz (Original) néven. Előttük lép fel az Üllői Úti Fuck, valamint a Pál Utcai Fiúk, míg a kettes nagyszínpadon Németh Juci mutatkozik be új formációjával, a napot az Európa Kiadó zárja.

A nagyszínpadon lép fel a Punnany Massif, a Brains, az Intim Torna Illegál, a Budapest Bár, a Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, a Supernem, az Anna & the Barbies, a HS7, a Vad Fruttik, valamint a Kiscsillag. A második nagyszínpadon a 30Y, a Subscribe, az Isten Háta Mögött, az Alvin és a Mókusok, Odett, az Óriás, Soerii & Poolek és a Kutya Vacsorája látható és hallható, emellett itt lép fel a Los Angeles-i post-hardcore zenekar, a Letlive is.
A nagysátorban ad koncertet mások mellett a Bëlga, a Fish!, a Carbonfools, a PASO, az Ivan & the Parazol, Akkezdet Phiai, Diaz, Ganxta Zolee és a Kartel, Fluor, a Hősök.
A Laptopszalon színpadon zenél az idén csupán két koncert erejéig összeálló annabarbi, a Junkie Jack Flash, a Kipu, az Uzipov, a Turbo vagy a Konyha.

Borfalu színpad névvel egy új helyszín is helyet kapott idén a Fishingen. A fesztivál legmagasabban fekvő színpadán játszik Little G Weevil, a Budapest Voices, Frenk, a Tudósok, valamint Ferenczi György és a Rackajam is. A Borfalu színpadon minden nap a nyitó és záró attrakció nótakaraoke lesz, ahol a vállalkozó kedvűek cigányzenekari kísérettel nótázhatnak.