Emlékszik, mikor izgalommal várta, ahogy a homokszemek a szűk tölcséren átpréselődnek?

Forrás: turizmus.com

 2015. november 09. 12:53

Valamiért ezek a homokszemek tudatosítják bennünk az idő múlását. A lepergő percek különös nosztalgiába vezetnek. Eszünkbe jut a régmúlt szép emléke, mikor még nyugalommal tudtuk meglátogatni nagyszüleinket, vagy naptárak és email címek nélkül képesek voltunk kézben tartani az életünket.

A mai világban nem így élünk. Elfelejtjük, hogy az idő nem vár meg, hiszen mindig az utolsó perc végéig szeretnénk kibírni. ​Elfelejtünk közben élni is.
Mikor sétált végig úgy Budapest utcáin, hogy közben rácsodálkozott az építészet gyöngyszemeire?
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen egy olyan városban élünk, ami tökéletesen képes a filmvásznakon megformálni Berlint, Bécset vagy Párizst. Mégis, csak azt vesszük észre, ha a villamos késik, vagy ha megint feltúrták a körutat.


A Pannónia hajó hónapról hónapra felsorakoztatja az ország legkülönfélébb éttermeinek fogásait. A SVÉT, Stílusos Vidéki Éttermiség konyhái foglalják le a Pannónia hajó konyháját, így anélkül, hogy elhagynánk a város, bejárhatjuk egész Magyarországot. A Pannónia hajó rusztikus, múltidéző belső terei, különleges fogásai és minőségi borai egy kicsi, de annál jelentősebb szigetet teremtenek a belvárosban. Egy szigetet, ahol nincsenek mobil értesítések, nincsenek problémák, csak pár órányi kikapcsolódás. ​Kitekintve Budapest éjszakai fényeire, úrrá lehet rajtunk a nyugalom, a csodálat és talán újra átélhetjük azt az érzést is, milyen megfordítani egy homokórát.

További részletekért látogasson el a www.pannoniahajo.hu honlapra! (x)