Már több mint 20 ezer regisztrált felhasználója van az ÉnBudapestem applikációnak

Forrás: turizmus.com

 2023. november 02. 10:11

Már több mint 20 ezer regisztrált felhasználója van a főváros hivatalos applikációjának, az ÉnBudapestemnek, ahol megannyi kedvezmény várja a városlakókat.

Ha rendelkezünk budapesti lakcímmel, már regisztrálhatunk is, így jelentősen spórolhatunk, miközben élvezzük Budapest kulturális és gasztronómiai élményeit.

Az ÉnBudapestem applikációval többek között 10 százalékkal olcsóbban mehetünk a Katona József Színházba és az Örkény István Színházba, fejenként 10 darab 20 százalékos kedvezmény vár a fővárosi mozikban. Spórolhatunk, ha meghallgatnánk a Danubia zenekart, és még a Fővárosi Állat- és Növénykert felnőtt belépőjegyéhez is kedvezményesen juthatunk hozzá.

Gasztronómiai élmények is várnak az ÉnBudapestem applikációval. A Szomjas Farkas Craft Pubban érdemes kipróbálni a külföldi sörfőzdék különleges söreit, 20 százalék kedvezmény jár a fogyasztásunk végösszegéből.

Az applikációval a szezonális élményekről sem maradunk le

Fotó: Budapest Brand

A Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Bar új reggeli kínálattal várja vendégeit. A kifejezetten hazai alapanyagokból készült frissítő brunchot, akár a menü többi fogását, 20 százalékos kedvezménnyel élvezhetjük. A Molnár’s Kürtőskalács Kávézó az applikáció felhasználóit szintén 20 százalékos engedménnyel, illetve november 1. és 10. között két darab 15 grammos ajándék Nutellával várja. A kulináris kalandok a Szamos Csokoládé Múzeumban is folytatódnak. A belépőjegy árából a szolgáltató 20 százalékot enged minden felhasználónak.

Az applikációval a szezonális élményekről sem maradunk le. Budapest november 17-i születésnapja alkalmából óriási bulit szervez, és több programra az appon keresztül lehet regisztrálni.

A 49-es vonalán közlekedő bulivillamoshoz és az újra megnyitó Merlin rendezvényeihez például szükséges letöltenünk az alkalmazást. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei tagintézményeibe pedig november 3-án már meg is válthatjuk 150 forintos belépőjegyünket november 17-re.

Az Eötvös10-ben igazi időutazásban lehet része annak, aki ellátogat a 150. születésnap alkalmából színpadra állított BP150 Varieté című előadásra. A jegyár 150 forint és egy minimális kényelmi díj, és máris megtapasztalhatjuk, milyen volt Terézváros és Budapest a boldog békeidőkben.

A Budapest 150 emlékév programjairól a https://150.budapest.hu/ oldalon, a 150. születésnap rendezvényeiről pedig a boldogszuletesnapotbudapest.hu oldalon lehet tájékozódni.