Eredményes részvétel az ANTOR Press workshopján Brüsszelben

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 13:23

November 27-én zajlott Belgium és Luxemburg egyik legjelentősebb turisztikai sajtórendezvénye, az ANTOR BeLux Press workshop.

A brüsszeli The Dominican Hotel konferenciaközpontjában rendezett eseményen mintegy 150 belga és luxemburgi újságíró illetve médiaszakember kereste fel a Belgiumban működő 36 nemzeti turisztikai képviselet standjait. A Magyar Turizmus Zrt. Benelux képviselete a rendezvényen önálló standdal vett részt, és az alábbi belgiumi médiumokkal állapodott meg 2015. évre vonatkozóan sajtótanulmányútról és riportról: PASAR Magazine, Ciné Télé Revue, Touring Explorer, Het Laatste Nieuws, Kampeertoerist, NEST Magazine, L'Eventail, Autokrant, Autoloisirs, Femmes d'aujourd'hui, Libelle.

 

A Benelux országokból 2015-ben várhatóan a belga VRT, és az RTBF, valamint a holland VTM és az NPO tervez magyarországi forgatást és turisztikai riport készítését az MT Zrt.-vel közös szervezésben.

(A képen Charles Mahaux és Christiane Goor az Autoloisirs illetve az Autokrant szerkesztői láthatóak Urbányi Péter benelux külképviselővel.)