Eredményes volt a sárvári online kampány

Forrás: turizmus.com

 2020. június 16. 14:31

Egy hónap leforgása alatt közel tizenegyezer név került fel a fürdőváros különbségkereső játékának a tabellájára.

Haller Ferenc, a sárvári TDM ügyvezetője szerint jó lépés volt, hogy a karantén ideje alatt egy saját fejlesztésű online játékkal szólították meg az internetezőket. Meglátása szerint részben ennek is köszönhető, hogy a korábbi években jellemzően erős külföldi vendégforgalom visszaesését valamelyest kompenzálni tudja a belföldi foglalások növekedése.

Idén belföldi vendégekkel igyekeznek megtölteni a szálláshelyeket Sárváron

Fotó: Sárvári TDM

A játék iránti érdeklődésre a különféle nyeremények is hatással voltak. Az, hogy wellnesspihenést lehetett nyerni, sokakat ösztönzött a játékban való részvételre.

A sarvariwellness.hu oldalon futtatott játék egyébként rendkívül egyszerű volt. A hasonlónak tűnő sárvári attrakciókat ábrázoló fotókon kellett megkeresni a különbségeket. Aki minden eltérést megtalált, az e-mail címének megadásával esélyessé vált a nyereményekre.

A sárvári szállásadók visszajelzései alapján már most vannak olyan nyári időszakok, amelyek iránt jelentős az érdeklődés. Augusztus második fele kifejezetten népszerű.

De júliusra is napról napra többen foglalnak. Különösen azok a hotelek keresettek, amelyek rendelkeznek saját kültéri medencével, vagy közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kültéri strandjával, ami egyébként már újra nyitva tart – hívta fel a figyelmet Haller Ferenc.


A rovat belföldi turisztikai híreinek megjelenését a SZÉP-kártya szponzorálja.