Esti töklámpás túra Balatonföldváron

Forrás: turizmus.com

 2016. október 26. 14:45

Izgalmas programmal készül a balatonföldvári TDM október utolsó szombatjára. Sötétedés után, töklámpások lepik el Balaton melletti települést, hogy egy kellemesen hátborzongató őszi séta alkalmával bemutassák a város legszebb részeit.

A túra este 6 órától a Tourinform-iroda elől indul. A résztvevők útleírást tartalmazó menetlevelet kapnak, mely egy történetet illetve rejtvényt is tartalmaz, hogy még izgalmasabb legyen a séta.

A menet közben elhelyezett megállók segítségével fejtetjük meg a rejtvényt. A táv 2,5–3 km hosszú, így gyerekekkel is könnyen teljesíthető. Az út nemcsak a gyermekek számára lesz élmény, de a felnőttek részére is tartogat meglepetéseket, akik a „Nyitott Balaton borkereső” játék keretében akár 6 palack balatoni borral gazdagabban térhetnek haza.

Aki rétegesen felöltözik, hoz magával világító- és íróeszközt, azt semmilyen kellemetlenség nem érheti túrázás közben! A szervezők a jelmezben érkezőket külön örömmel fogadják! Az átfagyott túrázókat az út végén zeneszó, melegedő sátor és halloween-i fotófal várja a Tourinform-irodánál.