Esztergom összes belépőjegyét egy platformon vásárolhatjuk meg

Forrás: turizmus.com

 2024. április 08. 12:32

Esztergom saját üzemeltetésű jegyértékesítő oldallal lépett az online jegyek piacára.

Belföldi viszonylatban szokatlan megoldást vezetett be Esztergom április 1-jével. Saját üzemeltetésű jegyértékesítő oldallal léptek az online jegyek piacára, amellyel céljuk, hogy egy helyen gyűjtsék össze a város legkülönbözőbb szolgáltatásait, és online is elérhetővé tegyék a város turisztikai kínálatát.

„Bár sok magyarországi desztináció szolgáltatásai elérhetőek már nagyobb jegyértékesítő cégek szolgáltatásain keresztül, a belföldi turisztikai piacon szinte egyedülálló, hogy Esztergomban a különböző fenntartású múzeumok, látogatóközpontok, fürdők, színházak összefogásából egy helyen vásárolhat meg minden belépőt a hozzánk érkező vendég, amely saját üzemeltetésünkben álló szolgáltatásként teljes átláthatóságot, rugalmasságot, és hosszútávon költséghasznosságot jelent. Látjuk a tendenciát, hogy a városba érkező turisták egyre tudatosabban tervezik meg látogatásukat, és ebben nagy segítséget jelent számukra az online jegyvásárlási lehetőség, amely garantált és gyors belépést biztosít számukra az egyes helyszínekre” – jelentette ki Szekér Zoltán, az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Saját üzemeltetésű jegyértékesítő oldalt indított Esztergom

Fotó: VisitEsztergom

„Jelenleg a tesztidőszaka zajlik az esztergomijegyek.hu oldalnak, de már élesben, és 100 százalékos biztonsággal vásárolhatnak a látogatók múzeumi vagy fürdőbelépőket. Hamarosan újabb intézmények, illetve esztergomi rendezvények is helyet kapnak a felületen, és ősszel bővíteni fogjuk külföldi vendégeink számára is új szolgáltatásunkat” – mondta el Takácsné Dudás Dóra, a VisitEsztergom csapatának szakmai vezetője.