Dolce vita munkaidőben – Olasz étterem nyílt Miskolc új üzleti negyedében

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 08. 14:44

Új üzleti negyed született Miskolc keleti részén a hétfőn átadott EastGate Offices több épületből álló irodaházának köszönhetően. Az évtizedek óta elhanyagolt Északterv Irodaházban két ötemeletes irodaépület és egy étterem, az Il Baffo nyílt meg.

Az üzleti negyedben a 11 hónapig tartó felújítást követően egy korszerű, színvonalas, könnyen megközelíthető komplexum jött létre. A közel tízezer négyzetméter irodával és egy kizárólag napközben működő olasz étteremmel rendelkező épületegyüttes megnyitása a város keleti kapujához közel található rozsdaövezet megújulásának első lépése. A beruházó az Avalon Center Kft.-t is magában foglaló HELL csoport volt, az épületben többek között a cég miskolci irodája kap majd új, modern otthont.

ego_offices

Az East Gate Offices irodakomplexum a két ötemeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből áll

Fotó: Avalon Center

Az East Gate Offices irodakomplexum négy részből áll: a két ötemeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az irodaház munkatársai és a miskolciak egyaránt reggelizhetnek és ebédelhetnek majd a létesítmény ínyenc olasz menzáján, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a nappali vendéglátás megújítását.

ego_offices

Az Il Baffo kizárólag napközben tart nyitva: az irodaházban dolgozók és a miskolciak is betérhetnek reggelire vagy ebédre

Fotó: Avalon center

Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tartalmas napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó Il Baffóban ötvöződik a fast food éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve.Az étterem nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjei a legautentikusabb forrásokat és a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. Minden fogás egyszerre tradicionális és trendteremtő, a helyi  alapanyagok és az olasz tradíciók harmóniáját tükrözi – írták a megnyitásról kiadott közleményben.