Évindító turisztikai marketing kerekasztal Kisújszálláson

Forrás: turizmus.com

 2019. január 18. 13:32

2019. január 16-án összeült a Kumánia Konferenciatermében Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét.

A találkozó kezdéseként Kovács Tibor, a kerekasztal életre hívója a helyi turisztikai attrakciók együttműködésének további erősítését és az élmény alapú turizmus fontosságát hangsúlyozta, illetve kiemelte a helyi kuriózumok, a rizs és Csukás István szellemi örökségének még szélesebb körben történő kiaknázásának jelentőségét.

A Turisztikai Marketing Kerekasztal résztvevői

Fotó: turizmus.com

Az alpolgármesteri prezentáció után Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft ügyvezetője számolt be arról, hogy a komplexumban az idei évben is folytatódnak a tavaly elkezdett lakókocsis fejlesztések: újabb 15 lakókocsi-állás készül el a szezonra a kemping területén. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy elindult egy kiserőműves beruházás, amely révén a Kumánia Gyógyfürdő Kft. létesítményei mellett a helyi bölcsőde, a védőnői szolgálat és a házi orvosi rendelők is környezetbarát módon lesznek működtethetőek. Az év második felére egy új kültéri termálvizes medencével bővül a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, mely mind a helyi fürdőzőket, mind a fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező turistáknak újabb szolgáltatást fog nyújtani.

Légi felvétel a strandról és a városról

Fotó: St’art Esküvői Fotó- és Videó

A Turisztikai Marketing Kerekasztal résztvevői a további hatékony együttműködést kihangsúlyozva a jövőben negyedévente kívánnak asztal köré ülni, közösen dolgoznak tovább a létrehozott turisztikai értéktár anyagán.

Kapcsolódó cikkek