Exkluzív helyszíneket alakítanak ki a Soundon

Forrás: turizmus.com

 2019. április 08. 12:18

Megújult külsővel születik újjá a Balaton Sound nagy VIP helyszíne, a VIP Plázs, és VIP-helyszínt kap az Elrow partysorozat is.

Csillárok, vörös szőnyeg, kanapék várják a látogatókat, s az egésznek egy extravagáns dekoráció adja majd a keretét. A lelátóról követhetjük a Nagyszínpad sztárfellépőinek koncertjeit. A helyszín szolgáltatásai közt lesz masszázs, saját toalett, smink helyszín, értékmegőrző stb. Gasztro vonalon is igyekszik minden igényt kielégíteni a nagy VIP, ahova a vendégeket welcome drinkkel és friss gyümölcsökkel várják.

Új helyszín a nagy VIP-pel egy felüljáróval összekötött VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos hencsergőkkel, napágyakkal, fehér kanapékkal, elkerített fürdő résszel. A helyszínen koktélbár és beach party várja a közönséget hajnalig. Exkluzív helyszínt kap a Sound legnagyobb fedett helyszíne is. Az új Aréna VIP a helyszín közepén épített, megemelt VIP terület, zavartalan rálátással a színpadra, saját bárral, kanapékkal és könyöklőkkel valamint saját wc-vel.

A megújult nagy VIP

Fotó: Balaton Sound

Az Elrow partysorozat idén sem marad el a SOUNDon, de ezúttal egy VIP-helyszínnel is kiegészül. Ide vezet a fesztivál VIP bejárata. Az Elrow at Casa Bacardi VIP egy Rousseau-i hatású egzotikus dzsungel design-nal berendezett VIP terület, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval valamint külön DJ pulttal, egyedi fényekkel és hangokkal. Ehhez kapcsolódik az Elrow színpad oldalán elhelyezett lelátó, ahonnan a helyszín programjait lehet élvezni.

Kapcsolódó cikkek