Ezek Budapest legizgalmasabb dizájnhelyszínei

Forrás: turizmus.com

 2019. július 16. 11:53

Idén újra kézbe vehetjük a fővárosi dizájnszcéna átfogó, frissített útmutatóját, a Budapest Design Mapet. A térkép 150 válogatott dizájnlokáció koordinátáiban segít eligazodni.

A fővárosi kalauz segítségével a város 150 legizgalmasabb dizájnhelyszíne kereshető fel, a budapestiek és a fővárosba látogató turisták könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelőeket,vagy akár egy változatos túrát is megszervezhetnek a dizájn jegyében.

A feltüntetett pontok között elsősorban magyar dizájnerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet,

de szerepelnek a térképen nemzetközi dizájnbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek a külföldi turisták érdeklődésén kívül számot tarthatnak a hazai dizájnrajongók kíváncsiságára is.

A Budapest Design Map népszerűsítésére közismert, a dizájn és az adott helyszínek iránt elkötelezett sztárokkal videósorozat is készült.

A térkép 150 válogatott dizájnlokáció koordinátáiban segít eligazodni

Fotó: designhet.hu/2019

Az Örkény Pontot Mácsai Pál színművész, az Örkény Színház igazgatója, az ARTISTÁT Gryllus Dorka, a Katona K:önyv és Bolt-ot Rujder Vivien, a Prezent-et Balla Eszter színművészek mutatták be, a Tipton Eyeworks-nél Farkas Roland Wolfie, a Punnany Massif zenekar tagja, Konda Brigi műhelyében Mautner Zsófia szakács, gasztroblogger, a Je Suis Belle-nél Bocskor Bíborka énekesnő, a NON+-nál Juhász Anna irodalmár mesélt a márkához fűződő kapcsolatáról.

A videók a Design Hét Budapest Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján lesznek megtekinthetők.

A Budapest Design Map az idén október 4. és 13. között, tizenhatodik alkalommal jelentkező Design Hét Budapest ingyenes kiadványa, amely több tucat belvárosi helyszínen érhető el. A terjesztési pontokról a Design Hét Budapest Facebook-oldalán található naprakész információ.

Kapcsolódó cikkek