Ezzel az appal játszva fedezheted fel Magyarország legszebb városait

Forrás: turizmus.com

 2020. június 23. 09:11

A napokban elindult hello város játékapplikáció azok számára lehet érdekes, akik szeretnék játszva, kötöttség nélkül megismerni Magyarország legszebb városait.

A telefonra és tabletre is letölthető applikáció egy pontból indul, itt feldobja az első feladatot, és ha sikerül megoldani, akkor a játékos megkapja a következő pontra vonatkozó információt. Így a felhasználó egy séta keretében pontról pontra haladva a történelmi városnegyedben megismeri a hely látnivalóit, történetét, hírességeit, és mindezt játék közben. Nem szükségesek hozzá előzetes ismeretek az adott településről.

Júliusban már négy várost lehet letölteni az appból, Balatonfüred, Siófok, Esztergom és Szentendre fedezhető fel játszva. A nyár folyamán további települések is bekerülnek az applikációba, amelyet családoknak, baráti társaságoknak javasol a fejlesztő Anthemon Kft.

Szentendre is felfedezhető játszva a hello város applikációval

Fotó: 123rf.com

Az iroda  14 éve szervez csapatépítő tréningeket vállalatok részére, és a programjai között eddig is szerepelt több városi kalandtúra. Ezek növekvő népszerűsége ihlette a hello város applikáció ötletét, amelyet tájékoztatásuk szerint folyamatosan fejlesztenek, egyre több magyarországi települést felvéve a kínálatba. A programok hamarosan angol nyelven is elérhetők lesznek.


A rovat belföldi turisztikai híreinek megjelenését a SZÉP-kártya szponzorálja.