Félszáz fürdőben várják a vendégeket az idei Strandok Éjszakáján

Forrás: turizmus.com

 2023. július 25. 11:47

Július 29-én a magyarországi strandok immár tizennegyedik alkalommal várják színvonalas programokkal az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. Az idei Strandok Éjszakája országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen július 29-én az éjszakai fürdőzést vízi mozi, éjszakai és nappali sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, kongashow, habparty, búvárbemutató egészítik ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit Sárvártól Berettyóújfaluig, Leányfalutól Zsóry fürdőig. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, akár hajnal háromig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve.

A Strandok Éjszakája szervezői ebben az évben is felhívják a figyelmet a biztonságos fürdőzésre, s arra a tényre, hogy hazánk legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok.

Félszáz hazai fürdő várja július 29-én a csobbanás szerelmeseit a Fürdők Éjszakáján

Fotó: 123rf.com

A hazai fürdők megismerésére, felfedezésére remek alkalmat biztosít a július 29-i, szombat esti Strandok Éjszakája - tájékoztatta lapunkat a Magyar Fürdőszövetség.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.