Fitneszprogramok Dubajban

Forrás: turizmus.com

 2019. október 15. 15:30

Akik úgy érzik, hogy kiégtek a mindennapi stressztől, azoknak Dubaj a tökéletes fitnesz/wellness úti cél, hogy kilépjenek a hétköznapokból, és feltöltődjenek élményekkel.

A Dubaji Fitnesz Kihívás – immár harmadik éve – egy 30 napos fitnesz- és wellnesskezdeményezés, amely mindenkit arra ösztönöz Dubajban, hogy 30 napon keresztül legalább napi 30 percen át aktív legyen.
Dátum:
október 18. – november 16.


Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

A Color Run egy szórakoztató, 5 kilométeres futás, ahol a futókat a fejük búbjától a lábujjukig más-más színnel fújnak le minden egyes kilométernél.
Dátum:
november 10. Rajt és cél a Dubai Autodrome-ban.

A Jóga Fesztivál egy újabb izgalmas és ingyenes hétvégi programmal tér vissza, tele jógaórákkal és wellnessprogramokkal egy nyugodt kültéri környezetben, a Dubai Internet City szívében.
Dátum: november 21–23. Helyszín: Dubai Internet City.


Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Az ultramaraton 3 kimerítő távot ölel fel a sivatagban, a lélegzetelállító Al Marmoom Sivatagi Rezervátumban, ahol a maratoni terep a kemény, homokostól a lágy, mozgó dűnékig változik. A verseny része a világ leghosszabb, 270 kilométeres sivatagi ultrafutása, amelyet több mint öt nap alatt lehet megtenni.
Dátum: december 8–13. Helyszín: Al Marmoom Sivatagi Rezervátum.

Ha még többet szeretnétek megtudni a dubaji programokról, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe.

10 szerencsés magyar Dubaj Szakértő ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)

Kapcsolódó cikkek