Fogadás és networking a 30. Turizmus Évadnyitó Gálán – képgaléria

Forrás: turizmus.com

 2023. február 07. 19:16

Három év után újra együtt ünnepelhetett a szakma február 1-jén az immár 30. Turizmus Évadnyitó Gálán a Budapest Kongresszusi Központban. Képeken mutatjuk a vendégek érkezését, a nagyszabású fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait.

Az eseményről szóló korábbi beszámolónkat itt olvashatja, ebből megtudhatja, kik köszöntötték, prezentáltak, vagy éppen szórakoztatták a 30. Turizmus Évadnyitó Gála több mint 1000 vendégét.

Köszöntőt mondott Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, elemezve a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) 2023 programsorozat jelentőségét, az erről készült felvételt itt nézheti meg.

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményének, az augusztusi atlétikai világbajnokság turisztikai hatásairól beszélt Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, az erről készült felvételt itt nézheti meg.

A hét elején már közzétettük a színpadi eseményekről készült képgalériánkat, és most jöjjenek a mindenki által leginkább várt fotók, amelyek a nagyszabású fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait örökítették meg. Kattintson az alábbi linkre!

MEGNÉZEM A KÉPGALÉRIÁT A FOGADÁSRÓL ÉS A NEWORKINGRŐL >>>

Fogadás a Budapest Kongresszusi Központban

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs