Fokozatosan nyit újra a Kumánia gyógyászati részlege

Forrás: turizmus.com

 2020. május 18. 09:56

A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. egészségügyi és gyógyászati szolgáltatásai, szakrendelései fokozatosan visszatérnek a régi kerékvágásba.

A fizioterápia, és az ultrahang diagnosztikai szakrendelések újraindultak, telefonon várják az előzetes bejelentkezéseket.

Az ortopédiai szakrendelés 2020. június 3-án fogadja először a betegeket.

A szakrendelések mellett gyógymasszázst, fizioterápiás kezeléseket és szárazföldi gyógytornát vehetnek igénybe a Kumániába érkezők.

A Hotel Kumánia és a Kumánia Kemping május 29-én nyílik újra

Fotó: Kumánia Gyógyfürdő Kft.

 

Pünkösdkor megnyílnak a szálláshelyek is!

A Hotel Kumánia és a Kumánia Kemping május 29-én nyitja meg újra kapuit a pihenni vágyók előtt. Jelenleg csak üzleti vendégeket fogadnak a szálláshelyek, de Pünkösdtől  orvosi szakrendelésekkel, korlátozottan üzemelő fürdő- és gyógyászati szolgáltatásokkal áll a komplexum vendégei rendelkezésére.

A Kumánia eddig is kiemelt figyelmet fordított a szálláshelyek tisztaságára, a mostani helyzetben elsődleges célja, hogy visszatérő vendégei magas színvonalú szolgáltatások mellett biztonságban érezzék magukat. Fokozott higiéniai körülményeket biztosítanak a vendégek és a dolgozók egészségének védelme érdekében, betartva a hatósági ajánlásokat.

Kapcsolódó cikkek