Főszerepet kap az Insta-kedvenc a londoni WTM-en

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 03. 10:30

Az Olasz Nemzeti Turisztikai Hivatal (ENIT) lesz a kiemelt vendége a 2017-es londoni WTM-nek, mely jó alkalmat ad az országnak arra, hogy megalapozza új marketingstratégiáját.

AZ ENIT-nek két fő standja lesz a londoni WTM-en, megosztva a kiállítási helyszínt közel 230 olasz turisztikai partnerrel, többek között regionális turisztikai hivatalokkal, szállodákkal, utazási irodákkal, üdülőkkel és utazásszervezőkkel – adta hírül az eurbonews.com.

Kiemelt vendégként a hagyományos turisztikai desztinációkon túl Olaszország „újrapozicionálni és szélesíteni szeretné turisztikai kínálatát". Nagyobb médiavisszhangot kaphat a tematikus évek program is, melynek keretében 2017 a falvak éve volt, míg 2018-ban az ételeké és a boré lesz a főszerep. Minden téma az olasz életérzést hirdeti, lehetőséget nyújtva a turistáknak, hogy abba az ország bármely részén belekóstoljanak.

Az ENIT tematikus évei az olasz életérzést népszerűsítik

Fotó: ENIT

Olaszország a londoni WTM-en keresztül nagy hangsúlyt kíván fektetni a kulturális attrakcióira, illetve annak tudatosítására, hogy a világ legtöbb UNESCO világörökség-helyszínnel rendelkező országa, jelenleg 53 minősített helyszínt számlálva.

Érdekesség, hogy az Instagram rangsorában több mint 64 millió taggel Olaszország a legtöbbet fotózott ország.