Friss külsővel és dizájn fókusszal indítja a főszezont a Hungary NEXT

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 27. 08:00

A 12 éves tapasztalattal bíró desztinációfejlesztési műhely júniustól még nagyobb hangsúlyt helyez a dizájnra. A friss honlap új logóval büszkélkedhet, amelyet Jan Kiss festőművész álmodott meg. Ő az új márkanagykövet is, amit a „képbe hozunk” szlogen tökéletesen kifejez.

A jövőben a Hungary NEXT a kreatív gondolkodás mellett magát a művészetet is bevonja a turizmusfejlesztésbe, hogy megtámogassa a turisztikai desztinációk szervezési és marketingmunkáját. A művészet nemcsak érzelmi intelligenciát fejleszt, de környezettudatos megközelítést is jelent, így segíti a döntéshozókat és az innovációt. Ez nemcsak a helyeket teszi vonzóbbá, de növeli a versenyképességet is, mivel sokoldalú készségeket von be a munkába, fejti ki Bódis Gábor, a szakmai műhely alapító-vezetője.

Jan Kiss a Hungary NEXT 10 éves fennállása alkalmából egy festménnyel ajándékozta meg a közösséget 2022-ben, tehát ismeretségük nem újkeletű. A desztinációfejlesztési műhely arculatváltása apropóján látványos kiállításra hívja az érdeklődőket Budapesten: merüljünk el egy különleges művészeti gyűjteményben, amely a modern absztrakt expresszionizmus lényegét mutatja be. A különleges „KIRAKATVÁROS” tárlat május 25-étől június 7-éig tekinthető meg a Batthyány-palotában, az Oktogonnál.

A kiállításról bővebben ITT tájékozódhatnak.


A festmények első hazai, nagyszabású bemutatója kezdet és egy korszak lezárása is a Hungary NEXT életében. A mostani arc- és arculatváltást megelőzően, mintegy öt éven át, a kétszeres Európa-bajnok, ötszörös Világkupa-győztes Galambos Péter evezős volt a műhely márkanagykövete, akinek versenysportolói életszakasza rövidesen lezárul. A Hungary NEXT köszönetét fejezi ki neki, hiszen e közös munka erősítette mindkét brand hírnevét, valósultak meg az egyedi, nemzetközileg és itthon is elismert projektek, térségfejlesztések és stratégiák, oktatási anyagok és tanulmányok.

Az elmúlt években a Hungary NEXT szembeötlően vetette bele magát a művészet és a kulturális turizmus világába. Idén, az év végén, már harmadszor adja át az Art Is Business-szel a Kulturális Turizmus Díjat. Korábban ezt az elismerést Nyíregyháza és Pécs városa nyerte el.

A Hungary NEXT turizmusfejlesztő közösség honlapja folyamatosan is képbe hoz bennünket: www.hungarynext.com.

(X)