Fuerteventurát mutatja be a Neckermann partnereinek

Forrás: turizmus.com

 2018. november 29. 13:45

Lassan a végéhez közeledik a Neckermann VIP partnertalálkozója, melynek idén a Kanári-szigetek egyik különleges tagja, Fuerteventura ad otthont.

A négynapos program rövid, de annál sűrűbb és tartalmasabb volt: a 80 meghívott szakember ízelítőt kapott az „erős szelek szigetének” szépségeiből, attrakcióiból és élvezetes gasztronómiai kínálatából. A „kis” csapat a Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resortban száll meg, s ezen kívül további hat szállodát is megtekintett.

A tour operator találkozóval egybekötött katalógusbemutatója a sziget legjobb 5 csillagos szállodája, a Grand Hotel Atlantis Bahia konferenciatermében zajlott.

Neckermann-partnerek Fuerteventurán

Fotó: Neckermann

A bemutatón Bias Acosta, a sziget kormányzója köszöntötte a meghívottakat. Részt vett a rendezvényen Moises Jorge Naranjo, Fuerteventurai Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója is, aki az egész napos programra is elkísérte a társaságot.

Minden sportnem népszerű a szigeten, amelyhez erős szélre is szükség van...

 

Tenger és homok találkozása a sárkányszörfös szemével

Fotó: Neckermann


A katalógusbemutatón új desztinációkkal, s a cég technikai újításaival ismerkedtek meg a Neckermann-partnerek, akik a tour operator munkatársainak beszámolóin kívül meghallgatták az MSC, az EUB, az Aviareps, valamint Béres Alexandra előadását is.

(A programról hamarosan részletesebben is beszámolunk.)

A Neckermann négynapos programjának résztvevői ízelítőt kaptak az „erős szelek szigetének” attrakcióiból

Fotó: turizmus.com