Fürdőruhában a Keletinél

Forrás: turizmus.com

 2016. június 19. 15:49

Idén sem marad el a Budapest Gyógyfürdő Zrt. ötletes strandkampánya: ezúttal a Keleti Pályaudvar 7-es buszmegállóját alakították át medencévé, így a várakozóknak szinte az az érzése támadhat, mintha igazából is egy strandon lenne.

Az élmények fokozására beépítettek egy vízzel telített, buborékoló látványelemet. Az eddig még közterületen nem használt VR szemüvegben látható 180 fokos videón keresztül az arra járók még inkább egy úszómedencében érezhetik magukat. A VR technológiának, illetve a kialakításnak köszönhetően körbe tudunk nézni a medencében.

A nyár folyamán számos családi, sport és gyerekprogram teszi még színesebbé a strandok életét, hiszen a hétvégéken mind a hat strandon érdekes és szórakoztató programok és egyéb sportolási lehetőségek is várják az érdeklődőket.

Július 29-én a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén is megrendezésre kerül a Strandok Éjszakája program, melyhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén a megújuló Paskál strandon megszervezésre kerülő programokkal csatlakozik. Bár a Dagály strandon az úszóközpont építése miatt megszűnik a gyerek- és tanmedence, ezen a nyáron különlegességgel várják a látogatókat, hiszen mind az UEFA Labdarúgó Európa Bajnokság, mind az Olimpia idején 12 nm-es LED falon követhetik végig a sporteseményeket, akár a hűsítő medencében ülve. Ugyanez a lehetőség várja a Széchenyi fürdőbe látogató vendégeket is, akik szintén 12 nm-es LED fal előtt drukkolhatnak kedvenc sportolóiknak.

A Palatinus és a Dagály strand árai változatlanok, a Csillaghegyi, Római és Pünkösdfürdői strandokon 100 forinttal emelkednek a belépők árai, de továbbra is lesz lehetőség gyermek, diák és nyugdíjas jegyvásárlásra, illetve komoly kedvezményeket nyújtó családi belépők megváltására.

A Csillaghegyi strandon idén is nagyon kedvezményes belépővel várják a strandolni vágyókat, hiszen évek óta törekvésünk.