Gárdony strandjai is nyitnak a pünkösdi hétvégén

Forrás: turizmus.com

 2020. május 26. 13:42

Kedvező időjárás esetén május 30-án, a Covid-19 vírus elleni óvintézkedések betartásával megnyithat a Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. kezelésében lévő mind a négy strand (Park, Napsugár, Tini Partszakasz – szabadstrand, Sirály – volt Sport Beach) a Velencei-tó partján.

A fürdővendégek számos újdonsággal találkozhatnak már az idei szezontól - tájékoztatott az üzemeltető cég.

A Napsugár strandon lebontották az utóbbi évtizedben igazi funkció nélküli kabinsort, amelynek helyén a friss füvesítés és az ősfás környezet révén megnövekedett az árnyékos terek száma a strand területén.

Az agárdi Park strand teljesen megújult partfallal várja a strandolókat. A strandon kialakítottak egy lassan mélyülő homokos szakaszt, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz a kisgyermekes családoknak. A jelenleg még zajló munkálatok miatt ez a strand várhatóan június közepétől lesz látogatható.

Gárdony városrészben az eddig Sport Beachként ismert strand elnevezésében visszatér majd’ százéves gyökereihez, és Sirály Strandként kínál a 21. századnak megfelelő szolgáltatásokat.

Számos újdonsággal várják a vendégeket a gárdonyi strandok a Velencei-tó partján

Fotó: Gárdonyi Városüzemeltetési Kft.

Újdonság, hogy mindegyik strandok pénztárában elfogadnak bankkártyát és SZÉP-kártyát is.

A fenti újításokon túl a gárdonyi strandok megújulásának komolyabb fázisa a strandok augusztus végi zárása után kezdődik, amikor is a fizetős strandokon új, impozáns külsejű vizesblokkok, baba-mama szoba és családi mosdók is létesülnek.