Gasztro- és ökofesztivált rendeznek Kisvárdán

Forrás: MTI

 2022. szeptember 08. 13:23

Kétnapos gasztro- és ökofesztivált rendeznek Kisvárda főterén pénteken és szombaton. Az ingyenes Cine-Food Gasztro- és Ökofesztivál a filmek, a gasztronómia, a zene és a környezetvédelem jegyében zajlik.

A rendezvény plakátja szerint az első napot a Kelet Brass Band nyitja meg 17 órakor. Mellettük más zenei formációk is szórakoztatják a látogatókat.

A második napon már 10 órától elindulnak a kulturális programok, a Mistral mazsorett fellépésével. A szombati napon mások mellett a Ciráda zenekar és Keresztes Ildikó ad koncertet.

Kísérőprogramként arcfestésen, a Magyar Hollywood Tanács filmes beszélgetésein, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők.

A gasztronómia szerelmeseit a Gasztroudvarba várják a szervezők, ahol többek között hagymás kacsamájat vagy malacsültet is kóstolhatnak.

Mint írják, a rendezvény a Városi Civil Alap keretében kiírt Gasztro Fesztivál és Öko Fesztivál szervezése a Segítő Kéz az Elesetteknek Alapítvány szervezésében című projekt segítségével valósul meg, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

A részletes program a rendezvény plakátján olvasható:

 

(Címlapfotó: nof.hu)