Gépkocsi villámtöltő a kecskeméti Sheratonnál

Forrás: turizmus.com

 2017. október 27. 17:12

Az MVM Partner Zrt. és a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont villámtöltőt avatott a hotel parkolójában.

Az elektromos töltőpont nemcsak a városban, hanem Magyarország dél-keleti térségében is az első ilyen állomás. A frekventált turisztikai ponton üzembe helyezett töltő nemcsak a régió idegenforgalmi vonzerejét növeli, de nagyban segíti hazánk déli irányú megközelítését is az elektromos gépjárművel közlekedőknek – fogalmazta meg a szálloda közleménye.

A kecskeméti Sheraton parkolójában átadott, nagy teljesítményű töltő segítségével, akár 20-30 perc alatt 80-100%-os töltési szint érhető el. A töltőberendezés háromféle (Type 2, CCS Combo, CHAdeMO) csatlakozó típussal rendelkezik, és egyszerre két elektromos gépjármű töltésére alkalmas. Az egyiket egyenáramú (44 kW DC), a másikat váltóáramú (legfeljebb 43 kW AC) töltéssel képes kiszolgálni – tájékoztatott a szálloda.

Balról jobbra Polgár Tibor, a Four Points by Sheraton Kecskemét igazgatója, Gaál József, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere és Séra Balázs, az MVM Partner Zrt. elektromobilitás osztályának vezetője

Fotó: Sheraton Kecskenét