Gördülő Dűlők a Villányi Borvidéken

Forrás: turizmus.com

 2017. június 22. 16:27

Új programmal gazdagodik idén a Villányi Borvidék. Június 24-én három programból is választhatnak a bor, gasztronómia, kultúra és aktív kikapcsolódás szerelmesei a Gördülő Dűlők rendezvény keretében.

1/ Tenkes 40: Profi bringásoknak ajánlják!

Siklós várossá nyilvánításának 40. évfordulója alkalmából 40 km-es MTB rövidtáv 580 m szintemelkedéssel a Villányi-hegység gerincén vezető útvonallal. A túra időméréses, melyre 14 évnél idősebb jelentkezőket várnak.


2/ Tenkes Piknik

Egész napos 10 km-es gyalogtúra, mely kezdők és családok, baráti társaságok számára kifejezetten kellemes időtöltés. Az útvonalon 5 családi pincében várják a látogatókat programokkal, borkóstolóval, mókával-kacagással a Tenkes oldalában. A program a Siklósi Várból indul és oda is fut be, a részvételi díj tartalmazza a várbelépőt is.


3/ Villány-Siklós 15:15: Élménybringázás.

Kezdő montisoknak, gyermekeknek, családoknak, rekreációs és alkalmi bringásoknak ajánlják a 15 villányi dűlő mellett 15 km-en vezető kiépített bicikliutat. A távon 5 frissítő ponton bort, házi szörpöt és kézműves fagyit kínálnak, a Siklósi Várban pedig kultúrszomjukat is olthatják a résztvevők.

Info ITT.

Fotók: Gönczöl Gábor