Gran Canaria: szigettúra, wellness és vásárlás

Forrás: turizmus.com

 2018. november 28. 11:57

November 25-én véget ért a ViaSale Travel study tourjának első hete, a résztvevők Fuerteventura mellett Gran Canaria szigetét is megismerhették. A Kanári-szigetek specialistájánakelső study-ján a legnagyobb viszonteladó partnerei vettek részt.

A ViaSale study tourjának első állomása Fuerteventura szigete volt, majd átrepültek Gran Canaria szigetére, ahol a 20 fős csapat nem csak a ViaSale Travel árualapját képező szállodákat, hanem magát a szigetet is megismerhette. A résztvevők bejárták a Lopesan hotellánc legfontosabb tagjait, így az Abora, az IFA és Coralliumbrand legtöbbet foglalt képviselőit, a RIU maspalomasi hoteljét, valamint a Princess, a Barceló és a Dunas szállodaláncok szerződött tagjait is.

A study tour résztvevői

Fotó: ViaSale Travel

A csapat tagjai az első Gran Canaria-i estét Maspalomas homokdűnéinél töltötték el, majd Mogán városába látogattak, ahol a piaclátogatás mellett volt idő egy kis városnézésre is. November 24-én, szombaton az utazók részt vettek a ViaSale Travel szigettúráján, így megnézték a RoqueNublo-t, majd Teror és Firgas városát. Az utolsó Gran Canaria-i napra szabadprogramot tartogatott az utazásszervező: wellness-programból, vásárlásból és strandolásból lehetett választani.

A fürdés és a wellness is a program része volt

Fotó: ViaSale Travel

Az első csapat ugyan november 24-én hazarepült, de 25-én újabb vendégeket várt a Kanári-szigetek specialistája: Tenerifét és Lanzarotét mutatja be újabb húsz partnernek.