Gratulálunk a díjazottaknak

Forrás: turizmus.com

 2019. február 02. 14:13

A hagyományokat követve, február 1-jén, a Turisztikai Évadnyitó Gálán adták át díjaikat az elmúlt év legjobbjainak a szakmai szervezetek.

Az Év turisztikai díjazottjai a követezők:

Az Év turisztikai díjazottjai

Fotó: turizmus.com

Az év autóbuszos személyszállítója Poór Bálint, a Fehérvár Travel Busz Kft. ügyvezetője (a díj odaítélője a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary)

Az év autókölcsönzője Kurpé Csaba, a Schiller Rent ügyvezető igazgatója (Magyar Autókölcsönzők Szövetsége)

Az év beutaztatója Ipach Erika, aki életműdíjat kapott (Magyar Beutaztatók Szövetsége)

Az év fesztiválszervezői Kiss Móni és Bérczes László, az Ördögkatlan Fesztivál társigazgatói (Magyar Fesztivál Szövetség)

Az év gasztronómusa Ambrus György, a Gyulai Pándy Kálmán Kórház élelmezési osztályvezetője (Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség)

Az év idegenforgalmi oktatója Garán Éva, a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes főiskolai docense (SZVT Turizmus Szakosztály)

Az év idegenvezetője Gulyás Miklós, a Proko Travel Utazási Iroda idegenvezetője (Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége)

Az év kempingese Cseh Német István, a Hévízi Castrum Gyógykemping és Panzió Kft. ügyvezetője (Magyar Kempingszövetség)

Az év munkaadója Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója (Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége)

Az év repülőjegy értékesítője Tóth Judit, a Jet Travel repülőjegy értékesítője (IATA Repülőjegy Értékesítő Irodák Magyarországi Egyesülete)

Az év TDM szakembere Stampf Mariann, a Móra-Tourist Nonprofit Kft. ügyvezetője (Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség)

Az év vendéglőse Pintér Katalin (távollétében a díjat Fekete Marcell FB igazgató vette át), a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. tulajdonosa (Magyar Vendéglátók Ipartestülete)

Az év utazási irodása Bartal Melinda, a Summer Time Travel Kft. ügyvezetője (Magyar Utazási Irodák Szövetsége)

Az év egészségturizmus menedzsere Vörös Imre (a posztumusz díjat fia, Vörös Gábor vette át), a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő korábbi igazgatója (Magyar Egészségturisztikai Marketing Egyesület)