Gyereknapi programok Hévízen

Forrás: turizmus.com

 2021. május 26. 13:03

Szombaton Hévízen játékos kihívásokkal, mesesétával és gyerekprogramokkal várják a családokat gyermeknap alkalmából 10 és 17 óra között.

A belvárosban és a termelői piacon 10 és 13 óra között a gyerekek játékos kihívásokon ajándékokat nyerhetnek. A játék során többek között lesz képkirakós játék, horgászat a szökőkútból, kakukktojás vagy méhecske keresés is. A játékhoz kis pecsétgyűjtő füzeteket osztogatnak a hévízi Tourinform Irodában, melyekre egészen 13 óráig lehet gyűjtögetni a pecséteket a 10 állomáshelyen.

5 összegyűjtött pecsét után fagyikupon jár a gyerekeknek, 8 összegyűjtött pecsét után pedig egy nyereménysorsoláson is részt vehetnek, amelyen családi utalványokat, mesekönyveket és kulacsokat is nyerhetnek a szerencsések.

A játék után további programok várják a kicsiket és a nagyokat is. A Deák téren 14 és 17 között ugrálóvárral, fajátékokkal, játszóházzal és kreatív foglalkozásokkal készül a város.

Elérhető ezen kívül a meseséta is, amely során az érdeklődők megismerhetik a tótündérének titkait. A 14 és 16 órakor induló, ingyenes program során a gyerekek kideríthetik, miként kerültek a tavirózsák a tó vizébe, sőt tündérrózsa vadászatra is indulhatnak.

heviz_gyerek

Játékos pecsétgyűjtés fagyikuponért és ajándékokért, ugrálóvár, játszóház, kreatív foglalkozások és ingyenes meseséta várja a gyerekeket szombaton Hévízen

Fotó: Hévíz

A nagyjából 1 órás programra a Tourinform Irodában vagy az idegenvezetőnél (Csorja Krisztina: +36 20 470 7058) lehet jelentkezni szombaton 13.30-ig.