Ingyenes családi napot tart hétvégén a Gyermekvasút

Forrás: turizmus.com

 2023. október 11. 13:57

Október 14-én, szombaton családi napot tart a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a hűvösvölgyi végállomáson. Több őszi hétvégéhez hasonlóan a nap folyamán a gőzmozdonyos nosztalgiavonat is közlekedni fog.

Az idén 75 éves Széchenyi-hegyi Gyermekvasút október 14-én ingyenes családi napot rendez Hűvösvölgyben 10 és 16 óra között.

A családi napon a hagyományos vonatok mellett, több őszi hétvégéhez hasonlóan, gőzmozdonyos nosztalgiavonat is közlekedni fog a két végállomás között.

Szombaton családi napot tartanak a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton

Fotó: 123rf.com

 

A kisebbeknek lesz arcfestés, óriás társasjáték, alkotóház, ugrálóvár, akadálypálya, gyermekvasúti LEGO-járművek, de akár ők is beöltözhetnek gyermekvasutasnak egy fotó erejéig.

A vonatokért rajongókat hajtánypálya, favasút, vonatszimulátor és terepasztal várja, illetve lehetőség van családi kvízen is elindulni, ahol a legjobbak vasúttal kapcsolatos ajándékokat nyerhetnek – olvasható a Gyermekvasút oldalán.

Az idén 75 éves Utasellátó sátrában az étkező- és bisztrókocsikból jól ismert START Burgeren és helyben készre sütött lepényeken kívül édességekkel, üdítőkkel és meleg italokkal várják a résztvevőket.