Gyógyvizek Völgye lengyelül és szlovákul is

Forrás: turizmus.com

 2019. január 27. 13:05

Elkészült a Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület turisztikai weboldalának a lengyel és a szlovák nyelvi változata, így már négy nyelven (magyar, angol, lengyel, szlovák) tájékozódhatnak az érdeklődők Egerszalók, Demjén és Egerszólát kínálatáról.

A gyogyvizekvolgye.hu honlapon megtalálják a térség fürdőit, a rendezvényeket, a látnivalókat, a túraajánlatokat, választhatnak pénztárcájuktól függően a négycsillagos wellness szálláshelyektől a kis falusi vendégházakig. Akár ajánlatot is kérhetnek közvetlenül a szállásoktól. Megtalálják a nagyobb szálláshelyek akciós csomagajánlatait, az éttermeket, pincéket; tehát mindent, ami egy kis pihenés, vagy hosszabb nyaralás tervezéséhez szükséges.

Az oldal eddigi látogatottsága elérte a 104 ezret, mely a 2017-es évhez képest 56%-os emelkedést jelent

Fotó: gyogyvizekvolgye.hu

Az oldal eddigi látogatottsága elérte a 104 ezret, mely a 2017-es évhez képest 56%-os emelkedést jelent. Az oldalmegtekintések száma 325 ezer (62 %-os emelkedés). Eddig a látogatók 92%-a magyar nyelvű volt, de az új nyelvi mutációktól a lengyel és szlovák, illetve a cseh látogatók számának jelentős bővülését várja az egyesület.

A kereskedelmi szálláshelyek külföldi vendégeit nézve a lengyel, szlovák, cseh és román vendégek aránya a legtöbb. Viszont a növekedés nem biztos, hogy ott fog realizálódni, mert a TDM szervezet felmérése alapján ez a vendégkör szívesebben választja a kisebb szálláshelyeket, falusi vendéglátókat.