Ha hétvége, akkor Siófok 2017-ben is!

Forrás: turizmus.com

 2017. január 04. 15:31

Siófok egy sokszínű város, ahol egész évben mozgalmas az élet. Ezt nem mindenki tudja, mivel balatoni településről van szó, és sokan csak a nyári vízparti turizmussal, élményekkel kötik össze a nevét.

Érdemes azonban az év többi napján is idelátogatni, mert a kulturális kínálata egyre szerteágazóbb, színesebb, és minden hétvégén garantáltan történik valami.

A színházi előadások, a komolyzene, vagy a táncházak iránt érdeklődők ugyanúgy megtalálják számításaikat, mint a nagy fesztiválokért, könnyűzenéért rajongók. Akik csak egy nosztalgikus kávéházi beszélgetésre vágynak, vagy éppen egy nemzeti ünnepre emlékeznének méltó módon, azok is bátran kerekedjenek fel és időzzenek el Siófokon bármely évszakban.

A gyermekes családoknak is akad bőven programlehetőség, többek között gyermekszíndarabok, koncertek vagy kézműves foglalkozások. Számos szabadidős, aktív időtöltés, vagy gasztronómiai élmény lehetőségét nyújtja még a város, és azt sem szabad elfelejteni, hogy „Itt kezdődik a Balaton” a maga ezerarcú természeti csodájával. (x)