Így újulhat meg a hajdúböszörményi strand- és gyógyfürdő

Forrás: turizmus.com

 2024. február 14. 13:55

A helyi Korona-Humán Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte azt a két részből álló pályázatot, amelynek keretében a hajdúböszörményi strand és gyógyfürdő minőségjavító fejlesztését és energetikai korszerűsítését oldják meg – derül ki a Közbeszerzési Értesítő január 30-i számából.

A létesítményben hamarosan jelentős fejlesztések indulnak. A nyertes ajánlattevőnek 117 millió forintért a többi között újra kell burkolnia a termálmedencét, ki kell cserélnie az úszómesteri állványt, az öltözőfülkéket, és fel kell újítania több zuhanyzót. A park megszépítésén túl fel kell újítania a nyári gépházat és a klórozó házat. A feladatok listáján festés, hőszigetelés, nyílászárók cseréje is szerepel.

Megújul a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Fotó: Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

 

A beruházás részeként megújul a strandpénztár, érintőképernyős információs totemoszlopot telepítenek, bővítik a fürdőben működő beléptető rendszert bővítése, egy interaktív játszótér helyét is kiépítik.

A projekt második részében a termálvíz hőhasznosítására 7 hőszivattyút és az ehhez szükséges rendszert telepít majd a cég mintegy 258 millió forint értékben – adta hírül a Cívishír.