Hamarosan nyit a FeHoVa

Forrás: MTI

 2019. február 01. 13:16

Február 7-10. között rendezik meg 26. alkalommal a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállítását (FeHoVa) a Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban.

17 országból 300 kiállító jelentkezett és több mint 50 ezer látogatót várnak - mondta a pénteki sajtótájékoztatón Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója.

A hagyományos szezonnyitó rendezvényen a legjelentősebb gyártók és forgalmazók mutatják be fejlesztéseiket, újdonságaikat. A tavalyi jubileumi kiállítás után idén is számos újdonsággal várják az érdeklődőket.

Fotó: Hungexpo

Idén első alkalommal rendezik meg az I. FeHoVa nemzetközi nyílt preparátor versenyt, valamint látványos, saját standon mutatkozik be az "Egy a természettel" nemzetközi vadászati természeti kiállítás, amelyet a tervek szerint 2021-ben rendez meg Magyarország - tette hozzá.

Szilágyi Balázs, a FeHova kiállítás igazgatója ismertette, hogy a látogatók januártól már csak készpénzmentesen fizethetnek a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával lehet fizetni.