Hamarosan TisztaShow

Forrás: turizmus.com

 2016. október 17. 13:32

Október 21–22-én a HUNGEXPO B pavilonjában tartják az első TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítást és Vásárt. Mindent megtalál itt, ami a takarítással kapcsolatos: a legkorszerűbb technológiák, gépek, eszközök, kezelőszerek kerülnek bemutatásra profi szakemberek által.

Kérdezzen, nézelődjön, lesse el a kulisszatitkokat! A kiállítás látogatása ingyenes, de ha most regisztrál, 100.000 forint értékű lakástakarítást nyerhet.

A TisztaShow honlapján minden aktuális és fontos információ megtalálható, többek között a TisztaShow programja is.

Közel 3500 négyzetméter területen 40 kiállító lesz jelen. Minden megtalálható lesz, ami a tisztítástechnológiában ma létezik: korszerű gépek, kezelőszerek, technológiák, eszközök kerülnek bemutatásra, és végre reflektorfénybe kerülnek a szakemberek is, akik sokszor akkor végzik munkájukat, amikor épp senki nem tartózkodik az irodákban, várókban, iskolákban és az egyéb területeken. A kiállításon egy helyen lesz megtalálható számos szolgáltató cég is, akik között bárki megtalálhatja jövőbeli partnerét.

A kiállítás egyik érdekessége lesz a Technológiai Bemutatótér, ahol a szolgáltatók bemutathatják, milyen megoldásaik vannak hagyományos vagy speciális felületek tisztítására.

Idén először rendezzük meg a Formaruha Show-t is, ahol a nevező cégek bemutathatják, miért az ő formaruhájuk a legpraktikusabb az adott munkára. A formaruhákat egy szakmai zsűri bírálja el.

 

Egy szakma elismerését segíti az is, ha van egy olyan elfogadott szabályrendszer, amelyhez viszonyítva a megrendelő ki tudja mondani, hogy a szolgáltató jól teljesített. Bár külföldön léteznek ilyen normák, például a szomszédos Ausztriában is, Magyarországon még vannak elmaradásaink e téren. Ezért most először, az októberi TisztaShow-n megrendezésre kerül az első olyan Normaadó Verseny, ami a későbbi hivatkozások, a kidolgozandó szabályrendszer alapja lehet. A nézőközönség számára ez egy látványos bemutató lesz.

Emellett többféle gyerekprogrammal is várjuk a családokat. A kicsik megismerkedhetnek Forgó Morgóval, felülhetnek egy locsolókocsira, vagy részt vehetnek a MATISZ 7próbáján.

A látványos és hasznos programok mellett a kiállítók standján kedvezményes vásárlásra is lehetőség nyílik. Ha épp most venne egy új porszívót, takarítógépet vagy szőnyegtisztítót, itt kiválaszthatja és kedvezményesen meg is vásárolhatja a legjobban tetsző darabot.

Találkozzunk a TisztaShow-n! (x)