Augusztus végén újra jön a Libegők Éjszakája

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 02. 12:53

A július közepén megrendezett IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy még a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án újrázzanak.

Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban lehet kipróbálni. A mátraszentistváni Síparkban, Budapesten a Zugligeti Libegőnél, az eplényi KalandHegyen, a lillafüredi Libegőparkban és a sástói Oxygén Adrenalin Parkban éjszakába nyúlóan üzemelő felvonókkal és színes programokkal várják majd a közönséget – közölte az eseményt koordináló Chernel István Sí- és Turisztikai Klaszter.

A júliusi rendezvény sikere után, még a tanévkezdés előtt ismét megrendezik a Libegők Éjszakáját

Fotó: Facebook / Kalandhegy Libegő

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő jelenleg ugyan átépítés alatt áll, ettől függetlenül készülnek ők is programmal: az éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.

A Zugligeti Libegőn este is lehet majd Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 forintos retúrjeggyel lesz látogatható, melyek elővételben is megvásárolhatók a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. Mivel júliusban a BKV Zrt. a kedvezőtlen időjárás miatt lemondta a Libegők Éjszakája rendezvényt, az elővételben megvásárolt jegyek augusztus 28-án is felhasználhatók.